Creatie & Campagnes

‘Armin van Buuren is Mr. Perfect’ in zesdelige documentaire van producent Corrino

Redactie | 5 mei 2017, 10:55

In de film zie je een persoonlijk verhaal over het leven van de dj

Producent Corrino maakte een zesdelige documentaire over het leven van de wereldberoemde Nederlandse dj Armin van Buuren. Het mediabedrijf volgt Van Buuren al twaalf jaar, sinds zijn eerste Armin Only Tour in 2005. De makers gebruikten eigen materiaal en archiefbeeld uit zijn kindertijd om een persoonlijk verhaal te vertellen.

De films over het leven van Van Buuren zijn vanaf maandag dagelijks te zien op RTL 4 in het kader van zijn 20-jarig jubileum als dj.

Het idee voor een documentaire
Corrino maakt sinds 2005 videoclips en live-registraties van shows voor Van Buuren. In 2014 ontstond het idee om een documentaire te maken over het leven van de dj.

Hieronder: met 180 miljoen views is de clip van Armin van Buuren en Corrino de meest bekeken Nederlandse videoclip ooit

Jason van Gastel, CEO van Corrino, vertelt dat Armin en zijn familie hem letterlijk een verhuisdoos vol videotapes toevertrouwden. Van Gastel: ‘Daarop staan tientallen uren aan privé-archiefmateriaal. Mede hierdoor kunnen we een zeer persoonlijk verhaal vertellen waarbij we naast zijn sterrenstatus ook de puur- en kwetsbaarheid van Armin zien.’

Persoonlijk portret
De kijker wordt door de stem van de dj zelf meegenomen in zijn gedachten, onzekerheden en levensbeslissingen. Je ziet hem dansend als peuter tot nu- net 40 en klaar om zijn dj-jubileum te vieren voor ruim 70.000 mensen in de Amsterdam Arena.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar
Avatar

Naatjuhhh

(19 mei 2017, 21:34)
Ik vond het zo geweldig om na te kijken nu is me vraag. Word dit ook nog op dvd uit gebracht?

Gerelateerde items Armin Van Buuren DJ Documentaire

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs