BN'ers in kerstcampagne Oxfam Novib

Rob Beemster, redactie | 20 december 2011, 13:51

Marijke Helwegen aan de high tea met een geit, Ben Saunders in Paradiso met een varken en Kluun in de kroeg met een ezel. De video's zijn onderdeel van de grote kerstcampagne van Oxfam Novib.

Met deze campagne wil Oxfam Novib mensen rond de feestdagen bewust maken dat de mogelijkheid bestaat om een cadeau te geven dat werkelijk verschil maakt. Behalve deze drie commercials wordt de Pakt- Uit campagne ook ondersteund door een televisiecommercial met de finalistes van Hollands Next Top Model en Irene van de Laar. De commercials zijn te zien op het van Oxfam Novib.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar
Avatar

Lex Montanus

(21 december 2011, 20:54)
Het was toch veel praktischer geweest als Oxfam Novib had besloten om Kluun, Marijke van Helwegen en Ben Saunders weg te geven. Kluun om ze populair en goedverkopend te leren schrijven en dus geld te laten verdienen, Saunders om ze talentenjachten te leren winnen en dus geld te laten verdienen. En van Helwegen om ze te leren er tot op hoge leeftijd in barre omstandigheden strak te blijven uitzien en dus een rijke man aan de haak te slaan. Daar wordt men daar rijker van en raken wij aardig wat ergernis kwijt. Op TV, de laptop en in de bladen.Win-Win situatie zou ik zeggen.