Premium

Bureau Thispagecannotbefound wordt This Page

Creatief digitaal productiebureau heeft primeur met nieuwe Amsterdamse domeinnaam.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De oorspronkelijke naam was ooit bedacht als grap. ‘Maar ondertussen weet men ons prima te vinden’, zegt medeoprichter Edward Tetteroo. ‘Vanwege praktische redenen en omdat we steeds meer internationale aandacht krijgen, besloten we de naam aan te passen.&;

Tegelijk met de naamsverandering  gaat het bureau vandaag als een van de eerste live met een nieuwe Amsterdamse domeinnaam: . Met deze primeur bevindt This Page zich in het illustere gezelschap van onder andere ID&T (), gemeente Amsterdam () en Kwekkeboom ().

Interactieve installaties
This Page verzorgt de productie van digitale projecten voor bureaus. Naast apps, websites en campagnes gaat het dan in toenemende mate ook om de creatie van installaties. Voorbeelden zijn de eerste interactieve music video voor Hi en de Oculus Rift experience  en het project  voor ADCN. 

Kenmerkend voor dit soort projecten is dat, door gebruik te maken van technieken zoals Leap Motion, Oculus Rift en Kinect, het publiek fysiek kan deelnemen, vertelt medeoprichter Jordi Buskermolen.

Groei en ontwikkeling
This Page telt inmiddels vijftien medewerkers en werkt daarnaast met een netwerk van freelance specialisten. Onlangs werd Timo Stevens (foto) aan boord gehaald als Digital Account Director. Stevens is afkomstig van Magic Bullet (onderdeel van Superheroes) waar hij ervaring opdeed met de technische realisatie van installaties. 

Een apart onderdeel van Thispage is Das Banner, een bureau dat zich toelegt op de productie van interactieve displays en banners en waar tien mensen werkzaam zijn.

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie