Burst en Puurpxl winnen pitch Natuurmonumenten

Beide bureaus zijn de komende jaren strategisch partner.

Natuurmonumenten wil haar totale digitale omgeving vernieuwen. Puurpxl heeft de afgelopen jaren meerdere projecten voor de stichting gerealiseerd. Een duidelijke voorkeur ging uit naar een combinatie van bureaus.

Burst gaat zich richten op de technische realisatie van het Drupal platform en de continue optimalisatie op basis van alle verschillende databronnen. Puurpxl focust zich op het design en de user experience van de digitale omgeving.

Ruud Breuker (Natuurmonumenten): “Met een nieuwe sterke basis willen wij een platform creëren dat we kunnen gebruiken op diverse plekken, waaronder niet alleen op Natuurmonumenten.nl maar ook bijvoorbeeld OERRR.nl en Beschermdekust.nl. Door de ontwikkeling en data te centraliseren, dragen de nieuwe omgevingen beter bij aan onze marketingdoelstellingen. Burst heeft dit voor meerdere grote internationale merken al gedaan en is gewend om intensief samen te werken. Met Puurpxl hebben wij al een jarenlange goede relatie en zij zijn in staat onze doelstellingen te vertalen in goede ux en design.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie