Campagne rond introductie Hema zorgverzekering

Hema komt met een eigen zorgverzekering. CCCP heeft de campagne rond de introductie gemaakt met onder meer een tv-commercial

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Per 1 januari 2014 kan iedereen bij Hema een zorgverzekering afsluiten. Consumenten krijgen meteen ook het hele jaar 10 procent korting op bijna alles van Hema. De retailer wil laten zien dat 'het in de grijze wereld van zorgverzekeren ook anders kan'.

De verzekering is 'op z'n Hema's': eenvoudig en overzichtelijk, zonder kleine lettertjes. 'De voorwaarden zijn simpel en begrijpelijk opgeschreven en klanten kunnen hun zorgzaken gemakkelijk inzien en beheren.' De basispremie bedraagt 89 euro per maand bij het wettelijke eigen risico van 360 euro. Kiest een klant voor een eigen risico van 500 euro dan is de basispremie 69 euro. De verzekering biedt verder een kinderzorglijn. Hema werkt samen met zorgverzekeraar Menzis, die risicodrager is van de zorgverzekering.

Vorige maand begon Hema ook een .

CCCP maakte de campagne rond de introductie die bestaat uit onder meer een tv-commercial, dagblad-advertenties, outdoor, online en instore.

Zie ook de .

- Later meer -

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie