Creatie & Campagnes

Captain Morgan met leger kapiteins in nieuwe campagne

Christian Manuputty, redactie | 10 mei 2017, 14:36

Campagne moet later dit jaar en volgend jaar wereldwijd gaan.

In de nieuwe campagne van Captain Morgan heeft het rummerk een beroep gedaan op een groep diverse ‘captains’. Het gaat om verschillende soorten captains, zoals kapiteins van schepen, maar bijvoorbeeld ook piloten. En daar blijft het niet bij. Ook captains van sportteams krijgen een rol in de Captain Morgan-campagne.

Echte Captain Morgan
Zo mogen voetballer en Leicester City-aanvoerder Wes Morgan en cricketer en One Day International-aanvoerder Eoin Morgan opdraven in de commercial. Beiden zijn door hun namen ook letterlijk captain Morgan te noemen. De captains worden vergezeld door voormalig topverdediger en Machester United-icoon Rio Ferdinand.

Alle captains worden in de commercial gegroet door de echte Captain Morgan als hij een café binnenstapt. Bij het groeten zegt iedereen ook ‘captain’. Dit geldt niet voor de laatste persoon die wordt gegroet door Captain Morgan. Dit blijkt simpelweg Dave te zijn in plaats van een captain.

De campagne wordt eerst gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk. Later dit jaar en volgend jaar zal de campagne wereldwijd gelanceerd worden.

Over de auteur

Christian Manuputty
Redacteur bij Adfo Groep voor Adformatie Online, Communicatie Online en Marketing Online. Lees meer over Christian Manuputty

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs