Premium

Christiaan van Mansfeld weg bij DDB & Tribal Amsterdam

De deputy managing director nam afgelopen vrijdag afscheid van het bureau waar hij in totaal bijna 17 jaar in de directie zat.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

&;DDB & Tribal is onder leiding van co-ceo&;s Ivo Roefs en Sandra Soskic getransformeerd tot een bureau dat voorloopt op veel van onze collega&;s en aan alle wensen van de klant kan voldoen. Het vertrek van Christiaan is een optelsom van de rol die Christiaan zelf wil vervullen en de toekomstmogelijkheden die er hier zijn,&; licht Paul Blok, managing partner DDB Groep Nederland, desgevraagd toe. 

Blok ontkent geruchten dat DDB & Tribal Amsterdam de afgelopen maanden afscheid heeft moeten nemen van diverse medewerkers en een moeilijke tijd doormaakt, met name door het van het Ziggo-account, dat door nieuwe eigenaar Liberty Global eind vorig jaar werd overgeheveld naar JWT Amsterdam, het bureau dat UPC bediende. Blok: &;Per saldo hebben we, vergeleken met een jaar geleden, hooguit 10 mensen minder. TBWA\ en wij zijn nog steeds de twee grootste bureaus in Nederland. Natuurlijk is het verlies van zo&;n grote klant iets dat opgevangen moet worden. We zijn dat gat aan het dichten met nieuwe opdrachtgevers.&;

 werkt op dit moment in Duitsland aan een groot project voor DDB Europa en was nog niet bereikbaar.

Van Mansfeld begon zijn carrière in 1988 als accountmanager bij Design Plus. In dezelfde functie werkte hij vervolgens vier jaar bij het toenmalige DMB&B en twee jaar bij FHV BBDO.

In 1997 begon hij als client services director bij DDB Amsterdam. Na 9 jaar maakte hij een uitstap van een jaar naar het toenmalige They, om in 2007 bij DDB en als deputy managing director toe te treden tot de directie.

 

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie