Christian Borstlap tekent voor nieuwe huisstijl Ambassadors

The Ambassadors heet voortaan kortweg 'Ambassadors'.

Onderdeel van de samenwerking met art director en filmmaker Christian Borstlap, oprichter van Part of A Bigger Plan, is een strategische herpositionering en de ontwikkeling van een compleet nieuwe huisstijl.

Creatief productiebureau Ambassadors werd opgericht in 2007 met als doel een platform te bieden waar creatieven samenwerken met makers. Het afgelopen jaar verdubbelde de studio bijna in omvang en werken bijna vijftig Ambassadors dagelijks samen met creatieven, regisseurs, bureaus en merken aan  producties van over de hele wereld.

Behalve met visual effects, 3d, sound design, muziek  en grading, houdt het bureau zich tegenwoordig ook bezig met design & animatie, innovatie en geïntegreerde productie. 

Halbo van der Klaauw, oprichter van Ambassadors: &;Christian is een visionair en heeft een geweldig oog voor detail. We hebben eerder samengewerkt op klanten als Louis Vuitton en het Rijksmuseum en hij was voor ons de perfecte persoon om Ambassadors visueel te ondersteunen bij onze nieuwe positionering.&;

Sebastiaan Roestenburg, componist en founder: &;Het logo laat op een mooie manier de verbondenheid zien van de verschillende studio’s, en daarnaast de diversiteit van de afzonderlijke disciplines.&;

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie