ClickDistrict benoemt Peter van der Heijden als Coo

Peter van der Heijden (37) start met onmiddellijke ingang als COO bij ClickDistrict.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Zijn opdracht is de dagelijkse activiteiten van te stroomlijnen en de internationale groei van het response en audience platform, dat sinds kort ook in Scandinavië actief is, te versterken. In deze rol zal Van der Heijden zich voornamelijk richten op de Spaanse en de Duitse markt, waarin hij tevens aan de slag gaat als interim Country Manager.

Van der Heijden komt van , waar hij mede-eigenaar en COO was. Youropi is de grootste Nederlandse website voor vrijetijdsactiviteiten en city trips. Daarvoor was Van der Heijden medeoprichter en hoofd sales van de spelletjes site Zylom, dat later werd verkocht aan Real Networks.

Met de reorganisatie van het management en de benoeming van de nieuwe COO, krijgt medeoprichter Marco Kloots de handen vrij om als Ceo het strategische pad voor ClickDistrict te bepalen. Kloots richtte het bedrijf in 2006 op samen met Arnoud van Leeuwen. De laatste vervult de rol van Cro (Chief Revenue Officer) en is daarbij verantwoordelijk voor een versnelde omzetgroei binnen alle Europese kantoren.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie