Creatief alternatief voor SpinAwards tafel. Schuif aan bij Table Stories Dinner

Tijdens dit diner ontmoeten creatieve zelfstandigen en ondernemers prominente tafelgasten die inspirerende verhalen vertellen.

Het diner vindt plaats in het designhotel ‘Hotel Not Hotel’, op een steenworp afstand van waar van de SpinAwards worden gevierd. Het concept van Table Stories Dinner is simpel. Je koopt  je kaart en meldt je aan voor een van de thematafels. Daarbij kies je zelf bij welke spreker je aan tafel wilt zitten en kun je ook al zien wie je tafelgenoten zullen zijn.

Table Stories Dinner is een initiatief van Bart Kokke (bekend van de Creative Cruise) en Matthijs Otto (NetworkTables).

Uit de vijf volgende sprekers kan worden gekozen:

Linda Holleman (partnership manager New Dutch Wave) vertelt hoe je als bezoeker, ondernemer of bedrijf succesvol kan zijn op het SXSW Festival.

Olivier van Oord (co-founder & CEO van Minibrew) tapt eigen gebrouwen bier en vertelt over zijn investment pitch avontuur en zijn ontmoeting met Richard Branson.

Mark van der Heijden en Valentijn van Santvoort (founders Wanderbrief) vertellen hoe en waarom meer dan 6.500 freelancers uit 87 landen hun skills willen ruilen voor ervaring bij bedrijven zoals DDB, Porsche en Heineken.

Martijn Nekoui (founder creative & fashion platform MOAM) vertelt over zijn samenwerkingen met Doutzen Kroes, HEMA, Rijksmuseum en Vogue.

Kaarten zijn inclusief Thais diner, insprirerende tafelsessies en toegang tot het SpinAwards Night feest. Bovendien zijn de uitslagen van de SpinAwards live te volgen via een tweetwall.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie