Danspony haalt Harlem Shake in

(GB) Het W+K filmpje van de moonwalkende pony voor telecomprovider Three is een viral hit. En er inmiddels ook een parodie gemaakt. Niet geschikt voor ponymeisjes (m/v).

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Een schattige Shetland pony die danst in een ruig landschap op Fleetwood Mac's Everywhere. Het dier gaat al moonwalkend over het scherm. Kijkers worden opgeroepen hun eigen danspony te creëren met de Pony Mixer. Er kan gekozen worden voor verschillende muziekgenres: van punk tot bollywood en rave.

Unruly meldt dat het filmpje al ruim 500 duizend keer gedeeld is op de diverse sociale platforms. Daarbij heeft de dansende pony die andere internethit, Harlem Shake (in de versie van The Simpsons en Miami Heat), ingehaald. Het ponyfilmpje genereerde binnen vijf uur van publicatie op internet een week geleden al 14 duizend tweets (volgens onderzoek van Second Sync).

Hoewel er al een interactief element aan het filmpje bestaat waarmee je je 'eigen' pony kan creëren in de Pony Mixer, kon een parodie niet uitblijven. Actualiteit en internethype komen samen in dit filmpje gepubliceerd door The Poke.

Het originele filmpje: W+K voor Three

Parodie Moonwalking Pony door The Poke

bron: Business Insider, The Poke

Lees meer over deze campagne in Adworld Uitgelicht in de papier Adformatie van komende week.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie