De opvallendste kerstgroeten van het vak

Zo wensen creatieve teams hun klanten fijne feestdagen

Veel bedrijven sturen sturen een (digitale) kerstkaart naar hun relaties rondom de feestdagen, maar als creatief bureau wil je natuurlijk opvallen. De onderstaande bedrijven deden dit jaar extra hun best om de aandacht te trekken.

Aanstekelijke muzikale animatie van Van Santen Netwerk

Communicatiebureau Van Santen wenst iedereen een harmonieus 2017 met een animatievideo. Voor eigenaar Christian van Santen is verbinding het komende jaar belangrijker dan ooit. Vanuit die filosofie steunt het bedrijf het project The Residents van het Residentie Orkest. Scholieren uit Haagse ‘krachtwijken’ krijgen een instrument in bruikleen en worden begeleid door een professionele docent. Het project biedt leerlingen een kans om hun talent te ontwikkelen en samen iets moois te bereiken.

Maak een eigen kerstalbum met MassiveMusic

Muziekbureau MassiveMusic lanceert ‘’, een website waarop je jouw eigen kerstalbum kunt ontwerpen. Het is inmiddels een klassiek systeem, waarbij je je eigen hoofd in een bestaand ontwerp sleept en die vervolgens stuurt naar je vrienden. Concept en webdevelopment is gedaan door concept- en designstudio The Kids uit Berlijn.

Marketingbureau C2b gooit met taart

Het Amsterdamse bureau C2b wil een witte kerst, maar er wordt geen sneeuw verwacht. Daarom gingen de marketeers aan de slag met witte pakken en slagroomtaart.

Starcom gaat aan de slag met glitter

Bureau Superrebel belooft iets spannends…

Vooral de proza van LVTPR is erg origineel

Het team van bureau Kokoro bedankt alle klanten via een billboard

Bureau SAMR maakt ook een filmpje, maar wel uit een bijzondere hoek

Hele warme kerstgroetjes van Boomerang Create ()

Heb je zelf een bijzondere groet ontvangen of gemaakt? ;m met de redactie

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie