De Oranje motorkapleeuw gaat los

Rob Beemster, redactie | 18 april 2012, 13:02

Shell lanceert voor zover bekend de eerste grote EK2012 promotie. De oranje motorkapleeuw is vanaf 3 mei verkrijgbaar bij de Shell servicestations.

Het oranje gadget, dat volgens Shell een duidelijke knipoog is naar het bekende Jaguar embleem, is verkrijgbaar voor € 2,50 of 250 Air Miles bij elke tankbeurt van minimaal 25 liter Shell brandstof. Per tankbeurt krijg je maximaal één exemplaar.

De bedoeling is dat automobilisten en oranje supporters het beestje met bijbehorende stickers op de motorkap bevestigen. Expliciet merkt Shell erbij op dat de bevestigingsstickers zijn gemaakt van autolak vriendelijk materiaal dat gemakkelijk te verwijderen is.
Vanaf begin mei zijn op bovendien handige tips te vinden voor het bevestigen van de motorkapleeuw.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (5)

Comment author avatar
Avatar

Jeroen Veldman

(19 april 2012, 9:23)
Heeft Shell er ook over nagedacht dat er een grote kans bestaat dat deze leeuwen gestolen worden zodra ze op de motorkap bevestigd zijn? Voorkomen dat je actie negatief in het nieuws komt kan soms geen kwaad!
Avatar

Koos de Zeeuw

(19 april 2012, 10:05)
En als Nederland, zoals ik vrees en voorspel, als laatste in de poel eindigt dan is dit leeuwtje veroordeeld tot het lulligste leeuwtje ooit en voel ik mij zelfs voor die betaalde knaak nog bekocht, had ik bij Shell bijna een Liter benzine voor die knaak kunnen kopen in juli 2012.
Avatar

Brat Zajec

(19 april 2012, 13:20)
Suf, ook commercieel bezien, niet doordacht item. Aan de wenkbrauwen en ogen is te duidelijk te zien dat deze, scheel kijkende 'motorkapleeuw', is geproduceerd in China. En dan ook nog met twee rare plakkers met uitgebreide gebruiksaanwijzing alsof je klantenkring uit louter sukkels met 2 linkerhanden bestaat.

Gerelateerde items Shell Oranje Promotie