Media

De Telegraaf komt op zaterdag met lifestyle magazine VRIJ

Redactie | 18 mei 2016, 14:42

Het gaat om een tachtig pagina's tellende weekendbijlage.

VRIJ biedt volgens De Telegraaf &;positieve, adviserende en inspirerende verhalen&; over wonen, reizen, mobiliteit, culinair en gezond leven. Daarnaast is er wekelijks terugkerende aandacht voor tech en iedere week een interview en een reportage.

In VRIJ treffen lezers drie hoofdpijlers. Reizen: van binnenlandse uitjes tot tropische reizen en van wandelvakanties tot stedentrips. Wonen: met iedere week een kijkje achter de gevel en aandacht voor een huis dat te koop staat. Het katern mobiliteit bevat de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van auto&;s, motoren en boten. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de thema’s gezond leven, culinair en tech en bevat VRIJ wekelijks een interview en een reportage. VRIJ richt zich op 30-plussers die genieten van het leven en op zoek zijn naar ontspanning, duiding en achtergrondinformatie.

Het magazine verschijnt vanaf 21 mei voortaan iedere zaterdag in De Telegraaf.

Babette Wieringa, Chef redactie lifestyle Telegraaf, leidt VRIJ.

 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (3)

Comment author avatar
Avatar

Jan Langhout

(23 juli 2016, 11:30)
Niet te spreken over VRIJ, blader hem door, gooi hem vaak ongelezen weg. Weinig interessante artikelen, zonde. Oude Weekend had meer interessant nieuws.
Overweeg abonnement op te zeggen, maar dat moet bij veranderingen niet te bedoeling zijn.
Avatar

Monique Jongerius

(7 september 2017, 15:19)
tip voor jullie redactie, om Landwaart Culinair in Maartensdijk te bezoeken. Een on-Nederlands mooie groentewinkel, die het ook in Parijs of Londen goed zou doen!
Op FB is al een sfeerimpressie te zien
Avatar

Robin

(14 oktober 2017, 10:41)
Jullie hebben een artiekel over een manager met zijn volvo p1800 staan , en het is volkomen lariekoek! Een Classic car met een 2,5 liter motor? En een waarde van 60 Mil volkomen onzin.
Ik ben een autospuiter en me vader was volvo importeur zelf heb ik ook een volvo p1800 maar het artiekel klopt van geen kant.

Gerelateerde items De Telegraaf Vrij

Meer in channel Media

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs