Creatie & Campagnes

Dit is de tv-commercial waarmee Palm generatie X aanspreekt

Redactie | 28 augustus 2017, 16:19

Bavaria NV wil het publiek weer warm maken voor het Belgische bier.

Bavaria, dat in mei Palm Belgian Craft Brewers overnam (naast Palm ook de merken Cornet, Rodenbach en Estaminet), maakte begin juli bekend fors te investeren in de Palm-bieren. Naast de modernisering van de Palm-brouwerij in Steenhuffel kregen verschillende bieren een nieuwe uitstraling. De nieuwe tv-campagne is een van de belangrijkste middelen om het brede publiek kennis te laten maken met het vernieuwde, maar vertrouwde biermerk Palm.

In de nieuwe tv-campagne (bureau: These Days Antwerpen) staat de campagneslogan ‘Tijd voor iets ambers’ centraal. Hiermee laat de brouwerij zien wat Palm zo bijzonder maakt en welke momenten zich lenen voor een ‘Palmpje’.

Actief ontspannen met Palm
In een eerder artikel vertelt Kristof Ampe van Bavaria wat de bedoeling is van deze nieuwe campagne. De doelgroep van Palm is generatie X, geboren tussen 1961 en 1980, thans dus tussen 37 en 56 jaar oud. Ampe: ‘Dat is een doelgroep met veel tijd, maar ook weer niet. Zij hebben er moeite mee om hun tijd op de juiste manier in te delen, de balans te vinden tussen werk, gezin, sport en even achterover leunen, genieten met een glas bier. Mensen die zich actief ontspannen.’

Over de auteur

Reacties op dit artikel (4)

Comment author avatar
Avatar

Gerben

(29 augustus 2017, 8:17)
Ik vraag me sterk af of een nieuwe uitstrsling voldoende is om een generatie voor zich te winnen die zich en masse op het craft beer-schap heeft gestort.
Avatar

Arno Regtvoort

(29 augustus 2017, 17:09)
http://www.tentverkoop.nl/
‘Tijd voor iets ambers’ Op zich een goede campagne. Hoewel vraag ik me ook af of dit succes zal boeken zonder nog iets extra's toe te voegen.
Avatar

marianne stok

(1 september 2017, 14:38)
begrijp de strategie. maar als de jonge mensen de millennials moeten voorstellen dan hadden ze wel wat minder braaf uitziende mensen mogen uitkiezen... deze lui maken het een beetje braaf . zien er meer ut als de moderne burgerij i.p.v. de kosmopolieten....
Avatar

Anonymous

(3 september 2017, 22:43)
Van wie is het liedje / Hoe heet het liedje?

Gerelateerde items Palm Bavaria Generatie X

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs