Dit zijn de 10 beste start-ups van SXSW

Een app die alles van je leven weet, en eentje waarmee je je geheimen met vreemden deelt. De 10 beste start-ups van SXSW.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Paolo Martorino, van 3sixtyfive presenteerde gisteren tijdens de SXSW update de 10  beste start-ups van 2014. Paolo Martorino is één van de partners van 3sixtyfive en samen met John Meulemans verzorgde het tweetal deze SXSWupdate. 

1. Skully Helmet. Deze app is ontwikkeld voor motorrijders. Tijdens het motorrijden kun je bellen, het uitzicht achter je bekijken en voorzien worden van routebeschrijving. Martorino: ‘Bij dit product is al een duidelijke doelgroep. Hierdoor is het makkelijk om het op de markt te brengen.’ 

2. Jelly. Zoek je het antwoord op een vraag? Jelly is een app waarop je al jouw vragen kunt stellen. Andere mensen beantwoorden de vragen via de app. Een uitgebreide versie van

3. Thegestures.com. De mannen van TheGestures.com willen jouw leven graag makkelijker maken door niets meer dan gebaren te gebruiken tijdens het gebruiken van je telefoon. Zij willen graag af van buttons en pijltjes. Alleen het gebruik van gebaren is genoeg om alle functies van je telefoon te gebruiken. 

4. Waygo. Hou je telefoon gericht op een Japans of Chinees woord en de app vertaalt het voor je in het Engels. 

5. Secret. Deel je geheimen met vreemden via deze app en lees de geheimen van anderen. 

6. Cuffio. Druk op de knop van het sieraad en jouw dierbaren worden opgeroepen als jij in gevaar bent. Ook kun je een kleine buzz afgeven als je iemand probeert te bereiken. De sieraden hebben een bluetoothsignaal waardoor ze jouw dierbaren kunnen bereiken. 

7. ThriveOn. Met verzorgt je psychologie op afstand. Professionals coachen je door middel van deze app naar een betere mentale gezondheid. 

8. Databox. Deze app verzamelt alle data en maakt hier een duidelijk visueel beeld van. 

9. Kiwi. Je draagt een apparaatje bij je en deze verzamelt duizelingwekkend veel gegevens. Bijvoorbeeld het aantal treden van de trap, sportactiviteiten, aantal calorieën, aantal uren slaap, enzovoort. 

10. PeekInTo. Verbind met mensen over de hele wereld. Laat zien wat jij aan het doen bent en wat andere mensen aan het doen zijn. 

;s you Peekshout!

Big data
Veel bedrijven zijn bezig om de juiste manier te vinden om te gaan met big data. Twee tips van 3sixtyfive:

1. Goede tools om data te ordenen op het moment zelf.
2. Neem een datascientist aan

Niet meer afhankelijk van scherm
Een lange tijd zijn we voor een groot deel afhankelijk geweest van ons telefoonscherm. Door het enorme stijgende aanbod van wearables zoals Android Wear, horloges, fitnessbandjes en natuurlijk de Google Glass gaat dit sterk minder worden.  

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie