Doutzen Kroes in TV-spot dance4life

Vanaf vandaag is de nieuwe commercial van dance4life te zien met Doutzen Kroes in de hoofdrol. De commercial werd gemaakt door Caviar en is onderdeel van de campagne 'Mijn verhaal', waarin jongeren van over de hele wereld hun persoonlijk verhaal vertellen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Doutzen Kroes spreekt namens jongeren die dit niet kunnen of durven, meestal vanwege vooroordelen in hun directe omgeving. Het meisje dat oorspronkelijk in de commercial haar verhaal zou vertellen moest zich om die reden op het laatste moment terugtrekken. 'Dit voorval benadrukt nogmaals de noodzaak van de campagne; in 2012 kan in Nederland nog steeds niet vrij gepraat worden over hiv. dance4life ambassadeur Doutzen Kroes werd toen benaderd om te spreken namens jongeren die dat zelf niet kunnen vanwege taboes en vooroordelen in hun omgeving. Zij twijfelde geen moment om de rol over te nemen', legt dance4live uit.

Met de campagne MIJN verhaal wil dance4life seks bespreekbaar maken en staan de verhalen van jongeren van over de hele wereld centraal. De verhalen zijn te lezen op . De commercial is vanavond voor het eerst te zien.

Credits:
Concept:Dave Snijders, Stephanie Pistel, Jacques Vereecken, Pom Zwart, Carin van Gaalen
Klant: dance4life, Carin van Gaalen
Production:Caviar
Executive producer: Jacques Vereecken
Producer: Marit Groenenboom
Regisseur: Stephanie Pistel
Art director:Dave Snijders
D.O.P.: Piotr Kukla
Edit: Kim Hinrichs
Geluid:The Ambassadors Sound, Rens Pluym
Fotografie: Stephanie Pistel
Postproductie print: Magic Group (Edwin Veer)

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie