Draftfcb 'sole lead agency' Beiersdorf

Draftfcb is vanaf 1 januari 2011 het enige leidende bureau van Beiersdorf in de wereld. Dat is de uitkomst van een internationale pitch van ongeveer drie maanden tussen Beiersdorf-bureaunetwerken TBWA\, Draftfcb en een Duits bureau.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Creative director Dagan Cohen leidde samen met chief creative officer Jonathan Harries het Draftfcb-netwerk in de pitch om het wereldwijde Beiersdorf-account. Beiersdorf werkte voorheen met twee creatieve bureaunetwerken voor zijn merken: Draftfcb en TBWA\.

'Onze beslissing om voortaan met één lead agency te werken is het logische gevolg van onze streven naar een snel, effectief innovatieproces en een consistent wereldwijd merkenbeleid,' aldus Markus Pinger van Beiersdorfs Brands & Supply Chain Executive Board. 'Door onze nieuwe bureaubenadering hopen we de kwaliteit van de samenwerking met externe partners wereldwijd te verbeteren en onze bronnen efficiënter te benutten.' Over TBWA\: 'TBWA\ heeft een enorm aandeel in het succes van onze merken de afgelopen jaren en we willen met TBWA\ als creatief bureau voor onze merken blijven werken.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie