Duitse student maakt ontroerende viral video voor Adidas

Het sportmerk negeerde het filmpje, maar nu blijkt de video een online hit

De Duitse filmstudent Eugen Mehrer (Filmakademie Baden-Württemberg) maakte een commercial voor Adidas. Hij stuurde het filmpje naar de communicatieafdeling, maar ‘reageerde niemand er op’.

Lovende reacties

Mehrer besloot de video zelf online te plaatsen en met succes. De video is bijna een half miljoen keer bekeken en krijgt lovende reacties van internationale media. Volgens de Huffington Post is de video ‘alles wat marketing zou moeten zijn’. ‘De video is zo fantastisch, het zou gewoon een officiële advertentie moeten zijn’, schrijft .

In de video zie je een ex-marathonloper in een verzorgingstehuis. Hij zit erg treurig bij, tot hij zijn oude hardloopschoenen vindt. Hij besluit weer te gaan rennen, maar daar zijn de verplegers het niet mee eens. Uiteindelijk helpen de medebewoners hem om zijn vrijheid te veroveren.

Johnnie Walker

De Filmakademie Baden-Württemberg maakt wel vaker gratis en ongevraagd commercials voor merken. Twee regisseurs in spe maakten tot deze .

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Arvind kumar
There is lots of new features have been seen in the latest windows and if you want to know that <a href="http://gethelpwindows10.com">how to get help in windows 10</a> then you can get help through this platform that how this function will be started to run in the latest windows.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie