Edgar Molenaars volgt Rik Ledder op als ceo van Ogilvy & Mather

De tweede man van JWT Amsterdam, Edgar Molenaars, is per 6 oktober aangesteld als ceo van Ogilvy & Mather Amsterdam.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Per 6 oktober aanstaande volgt Edgar Molenaars (44) Rik Ledder op als ceo van Ogilvy & Mather Amsterdam. Molenaars verlaat JWT Amsterdam waar hij vanaf juni 2012 de rol van deputy managing director vervulde. Eerder werkte hij ook bij Rapp Collins, Ubachs Wisbrun en Publicis Dialog. In 2007 richtte hij let&;s be frank op dat later opging in JWT Amsterdam.

De naam van Molenaars was vanaf het moment van Ledders vertrek in de wandelgangen te horen; hij zou volgens kenners het dichtst bij het gewenste profiel komen. Simon Neefjes van TBWA\ gaf aan dat er niet zoveel kandidaten met het profiel van Ledder in de markt zijn. Daarmee doelde hij op de specifieke kennis van Ledder van communicatiemiddelen die nu belangrijk zijn. 

Ogilvy & Mather Amsterdam behaalde onder Ledder de afgelopen jaren een aantal grote business wins. Daaronder waren Philips, KPN en Rabobank.

Darre van Dijk, Chief Creative Officer Ogilvy & Mather Amsterdam, zegt in een persbericht: &;We hebben in Molenaars een CEO gevonden die als ondernemer zijn sporen heeft verdiend, creatie een warm hart toedraagt, gelooft in onze manier van campagne voeren, maar vooral een plezierig mens is.&;

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie