Effie zoekt veertien nieuwe juryleden

De open sollicitatieprocedure begint vandaag.

De Effie ziet graag dat kandidaten beschikken over ruime ervaring op het gebied van marketing en communicatie, liefst in een branche die nog niet is vertegenwoordigd. Expertise in online of e-commerce is een pré.

Dick van der Lecq namens de Effie Stuurgroep: &;Juryleden kunnen maximaal drie jaar jureren. Onze jury’s worden dus elk jaar ververst. Met de introductie van een nieuwe categorie Gedrag Kort is er een extra jury van acht personen. We rekenen erop dat het openstellen van de juryselectie wederom zorgt voor transparantie, digitalisering en verjonging.&;

Openstaande vacatures
De Effie kent dit jaar vier jury’s en een hoofdjury: Gedrag Lang, Gedrag Kort, Maatschappelijk (voorheen Bewustwording) en Merk met elk een eigen, onafhankelijke voorzitter. In Gedrag Lang zijn er twee vacatures vrij, voor zowel een onafhankelijk lid als een BVA-lid. In Gedrag Kort zijn er acht vacatures vrij, voor twee onafhankelijken (waarvan één voorzitter), drie BVA-leden en drie Vea-leden. De Categorie Maatschappelijk heeft plaats voor een onafhankelijk lid en een BVA- lid. En in de jury voor Merkcampagnes zijn er vacatures voor een VEA-lid en voor een BVA-lid. 

Aanmelden en selectie
Kandidaten kunnen zich tot en met 4 april aanmelden door een email met cv en het sollicitatieformulier te sturen naar . Het sollicitatieformulier is te vinden op de Effie site in de Effie Pressroom. De besturen van Vea en BVA voeren de selectie uit.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie