Eric Verhage deputy managing director JWT Amsterdam

Eric Verhage (36) is benoemd tot deputy managing director bij JWT Amsterdam en neemt plaats in de directie. Verhage wordt verantwoordelijk voor het uitbouwen van de digitale activiteiten van het bureau.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Na zijn studie bedrijfskunde en MBA begon Verhage zijn carrière als management trainee bij Heineken.

Na diverse functies in onder meer West-Afrika en de Pacific was hij een van de oprichters van ON, de experimentele digitale media startup van Heineken en KPN.

Drie jaar later startte Verhage Ottonico, een online bureau dat hij later verkocht aan het Canadese Taxi.

Als managing director van Taxi Europe bouwde Verhage dit bureau uit en werkte hij voor nationale en internationale opdrachtgevers als Volkswagen, Hi, Douwe Egberts en Unilever.

Ralph Wisbrun: 'Met de komst van Eric is digital nu verankerd in de directie. Net zoals in de rest van het bureau. En dat is nodig als je digital serieus neemt.'

Naast zijn management taak om digital te integreren in het bureau wordt Eric verantwoordelijk voor een aantal klanten van JWT Amsterdam.

De directie van JWT Amsterdam bestaat nu uit zes personen: Bas Korsten (Think), Edgar Molenaars (management Do), Eric Verhage (management digital), Anita Lotten (finance and operations), Jan Bouts en Ralph Wisbrun.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie