Ewoudt Boonstra naar W+K Portland

Ewoudt Boonstra begint volgende week als senior art director bij Wieden+Kennedy in Portland.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Hij gaat daar werken op klanten als Target, Levi's en Nike.Boonstra over zijn stap: 'Wieden+Kennedy in Portland is de absolute wereldtop. Als tiener was ik al een enorme fan van de Mars Blackmon commercials en Jordan's Frozen commercial. Het is alsof je wordt gevraagd om voor Barça of de Lakers te komen spelen. Wat mij heel erg charmeert van W+K is dat ze als de beste begrijpen wat de entertainende waarde van communicatie is. Ze zijn één van de weinige bureaus die de scheiding tussen traditioneel en digitaal volledig van zich af hebben geworpen.'

Boonstra werkte zes jaar lang bij KesselsKramer gewerkt waar hij verantwoordelijk was voor 55DSL, surf/ snowboard merk Protest en J&B Whisky account. Daarvoor werkte Boonstra voor Lemon Scented Tea en FHV/ BBDO.

Het afgelopen jaar was Boonstra werkzaam als freelancer en heeft hij als Mr. Boonstra aan projecten voor klanten als Protest en Frozen Dutch gewerkt. Daarnaast was hij als regisseur aangesloten bij Monodot in Brussel. Hij was gasthoofdredacteur van Creatie#5 in 2011.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie