Creatie & Campagnes

Fabrikant van graafmachines opent pop-upstore in hartje Utrecht

Christian Manuputty, redactie | 11 januari 2017, 10:03

In het centrum van Utrecht is een tijdelijke winkel geopend voor de lancering van een graafmachine.

Kraanfeest

Ter ere van de nieuwste graafmachine Cat 300.9D van Cat ontwikkelde het bureau Lama Lama de pop-upstore, inclusief een speciaal kraanfeest voor de komst van de machine. ‘We hebben er bewust voor gekozen om de jongste en kleinste telg van de Cat-familie niet alleen in de bouwwereld te presenteren. Het compacte formaat van de Cat-machine maakt het mogelijk om deze voor iedereen toegankelijk te maken’, zegt aldus Teus Louwerens, manager bij Compact Pon Equipment, de dealer van Cat.

Kraanzorgpakket

&;Voor de allerkleinsten hebben we daarnaast ook een zandbak in de etalage gecreëerd, waar ze met minigraafmachines aan de slag kunnen. Bovendien krijgen ze een kleurplaat en een poster mee naar huis.’ Voor professionals die de winkel willen bezoeken, heeft Pon Equipment een kraanzorgpakket ontwikkeld. Dit pakket bevat onder andere alle benodigde onderdelen voor de eerste twee beurten, diverse Cat-onderdelen, advies voor de eerste beurten van de kraan en een persoonlijke Cat-uitrusting. De pop-upstore is nog geopend tot en met 28 januari. 

Over de auteur

Christian Manuputty
Redacteur bij Adfo Groep voor Adformatie Online, Communicatie Online en Marketing Online. Lees meer over Christian Manuputty

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Cat Lama Lama

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs