Glasnost en Born05 winnen Digital Communications Awards

Twee van de tien Nederlandse genomineerden winnen prijs.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

In totaal waren er bij de internationale Digital Communications Awards in Berlijn 190 cases genomineerd, verdeeld over 38 categorieën, uiteenlopend van de beste online campagne tot de beste innovatie van het jaar. . 

Glasnost won in de categorie Verenigingen met de app die werd gemaakt voor Veilig Verkeer Nederland. De app is uiteindelijk gebouwd door educatiespecalist IJsfontein en is ruim120.000 keer gedownload, waarmee bijna 70% van de doelgroep (deelnemers aan het verkeersexamen) werd bereikt.

Born05 viel in de prijzen in de categorie Webmagazine met het voor ING gemaakte . Met ing.world wil ING haar stakeholders informeren en inspireren met redactinoele verhalen die worden gedistribueerd in een mix van online magazines, e-mails en social media. 

Direct na de uitreiking reacteerde Wouter Glaser, oprichter/directeur van Glasnost: &;We zijn heel trots op de internationale erkenning van de Digital Communications Award. Glasnost bestaat net iets langer dan twee jaar en heeft na een internationale Sabre Award nominatie voor Rabobank eerder dit jaar nu een echte prijs te pakken.&;

Rogier IJzermans, ceo van Born05: “In veel van onze uitingen staat beeld centraal. Bij ing.world staat alles in dienst van het geschreven woord, het is een long-read format. Ik ben trots dat dit is gelukt en dat het medium zo goed wordt gewaardeerd door de gebruikersgroep.” 

De Digital Communication Awards, met een  internationale jury onder leiding van de Quadriga University in Berlijn, worden jaarlijks uitgereikt aan de beste digitale communicatie-cases binnen Europa. I
Alle winnaars van dit jaar vind je .

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie