GoudUberconnected koopt creative technologystudio DIFR

DIFR-oprichter Jerry Lieveld blijft bij het bureau werkzaam.

DIFR werd vijf jaar geleden opgericht door Jerry Lieveld (foto, voorheen o.a. Appmachine en Mobtzu), als specialist op het gebied van digital productdesign, innovatieve retailconcepten, UX/UI-design, motiondesign en AR/VR.

DIFR heeft vestigingen in Amsterdam en Lissabon en een verkoopkantoor in Londen. DIFR Amsterdam verhuist naar de nieuwe locatie van Goud Uberconnected aan het Surinameplein in Amsterdam, waar ook Icemedia en Redmint zijn gevestigd. Oprichter Jerry Lieveld blijft actief als directeur Experience Design, terwijl de studio in Lissabon zal worden uitgebreid.

Technische talenten
Met de overname vergroot Goud Uberconnected naar eigen zeggen het kennisniveau op het gebied van branded utilities en services, en voorziet het tevens in internationale uitbreiding van het eigen digitaal productiehuis.

Brian Hirman, managing partner Goud Uberconnected: 'Product- en servicedesign staan hoog op de agenda bij onze klanten. De designers, productontwikkelaars en hardware- en software-engineers van DIFR hebben de afgelopen jaren cutting edge cases ontwikkeld, die veel merken zullen inspireren. De vestiging in Lissabon helpt ons om internationale creatieve en technische talenten aan te trekken, die binnen onze gehele groep in te zetten zijn.'

Groeiambities
Jerry Lieveld verwacht binnen de bureaugroep beter in staat te zijn om de groeiambities van DIFR te verwezenlijken. 'Binnen de groep kunnen we direct veel betekenen voor alle klanten van Goud Uberconnected, Icemedia en Redmint. Daarnaast landen we in een stabiele en sterke organisatie, wat een belangrijke randvoorwaarde is om de volgende grote stap te zetten.'

DIFR werkt voor onder andere Vans, Lee, Intent HQ, EcoChain en Nuon.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie