Marketing Technology

Grootste online videoconferentie komt naar Amsterdam

Rob Beemster, redactie | 16 februari 2017, 10:57

VidCon werkt voor Europese lancering samen met VEED Festival en Vice.

De eerste aflevering van VidCon Europe gaat april van start in Amsterdam. Doel is contentmakers uit de wereld van online video samen te brengen met marketeers. Tijdens het evenement worden diverse workshops georganiseerd en krijgen bezoekers praktische tips van experts over hoe zij hun bereik, inkomsten en invloed op verschillende populaire social videokanalen kunnen vergroten. 

VidCon begon in 2014 in de VS en is uitgegroeid tot het grootste evenement wereldwijd op het gebied van onilne videocontent. De aflevering van vorig jaar trok meer dan 26.000 bezoekers. Voor dit jaar staat internationale expansie op het programma met de lancering van VidCon Europe en VidCon Australia.  

Exclusief met Mark Adams

Voor de Europese lancering heeft de organisatie de samenwerking gezocht met onder meer VEED Festival en Vice. VEED draagt bij door de inbreng van Nederlandse online contentmakers, terwijl Mark Adams, Head of Innovation bij VICE, een exclusieve workshop geeft waarin hij inzichten deelt van hun succesvolle marketingstrategieën. Deze interactieve sessie is toegankelijk voor degenen die zich het eerste aanmelden. Inschrijven kan door je op de website te registreren en  een stoel te reserveren

Het 3-daagse VidCon Europe vindt plaats van 7 tot en met 9 april in de RAI Amsterdam. Op de eerste dag, vrijdag 7 april, is er een speciaal programma voor marketeers, de Industry Track. Deze trapt af met een keynote door VidCon oprichter John Green. Ook staan er presentaties op het programma van Paola Marinone (BuzzMyVideos) en Matthew Heiman (Diagonal View).

HelloRasmus

De prominente Snapchatters als HelloRasmus en Cailin O’Neil zijn uitgenodigd om marketeers bij te praten over de mogelijkheden van dit platform, terwijl Nikolas Schriefer van Stagelink vertellen hoe je bekende online contentmakers kunt inzetten om inkomsten te realiseren.

Voor het volledige programma en tickets, bekijk .

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items VidCon VEED Vice

Meer in channel Marketing Technology

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs