Gunning media-account Rijksoverheid uitgesteld

Er is bezwaar gemaakt tegen de uitslag. Uiterlijk 28 januari weet Dienst Publiek en Communicatie of er partijen zijn die een kort geding aanspannen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

November vorig jaar schreef de Rijksoverheid een Europese uit voor de mediastrategie, -planning en -inkoop. In principe zou de gunning van het omvangrijke media-account van de Rijksoverheid vandaag gecommuniceerd zijn. Maar de Dienst Publiek en Communicatie (DPC) heeft besloten de bezwaarperiode te verlengen tot en met dinsdag 28 januari, omdat er bezwaar gemaakt is tegen de uitslag en er aanvullende vragen zijn gesteld. DPC doet geen mededelingen over welke partij(en) bezwaar heeft (hebben) gemaakt.

De procedure is dat gedurende de bezwaarperiode - ook wel standstill termijn genoemd - partijen die niet voor gunning in aanmerking komen een toelichting kunnen vragen bij de beoordeling van hun inschrijving. DPC heeft deze vragen inmiddels beantwoord en wacht nu de bezwaarperiode af voordat over de uitslag kan worden gecommuniceerd.

DPC laat weten dat het tot nu toe geen dagvaarding heeft ontvangen van bureaus die het account niet gegund is. Partijen hebben tot en met dinsdag 28 januari om een eventueel kort geding aanhangig te maken.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie