Bureaus & Accounts

Gunning media-account Rijksoverheid uitgesteld

Roderick Mirande, redactie | 24 januari 2014, 15:21

Er is bezwaar gemaakt tegen de uitslag. Uiterlijk 28 januari weet Dienst Publiek en Communicatie of er partijen zijn die een kort geding aanspannen.

November vorig jaar schreef de Rijksoverheid een Europese uit voor de mediastrategie, -planning en -inkoop. In principe zou de gunning van het omvangrijke media-account van de Rijksoverheid vandaag gecommuniceerd zijn. Maar de Dienst Publiek en Communicatie (DPC) heeft besloten de bezwaarperiode te verlengen tot en met dinsdag 28 januari, omdat er bezwaar gemaakt is tegen de uitslag en er aanvullende vragen zijn gesteld. DPC doet geen mededelingen over welke partij(en) bezwaar heeft (hebben) gemaakt.

De procedure is dat gedurende de bezwaarperiode - ook wel standstill termijn genoemd - partijen die niet voor gunning in aanmerking komen een toelichting kunnen vragen bij de beoordeling van hun inschrijving. DPC heeft deze vragen inmiddels beantwoord en wacht nu de bezwaarperiode af voordat over de uitslag kan worden gecommuniceerd.

DPC laat weten dat het tot nu toe geen dagvaarding heeft ontvangen van bureaus die het account niet gegund is. Partijen hebben tot en met dinsdag 28 januari om een eventueel kort geding aanhangig te maken.

Over de auteur

Roderick Mirande
Redacteur Merk & Strategie Lees meer over Roderick Mirande

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Dpc Rijksoverheid

Meer in channel Bureaus & Accounts

Meer in channel Media

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs