Creatie & Campagnes

HAK haakt in op krukvretende Albert Verlinde

Roderick Mirande, redactie | 10 mei 2014, 11:52

'Als Ilse DeLange en Waylon winnen met dít nummer, vreet ik m'n kruk op', aldus Albert Verlinde. HAK maakte de kruk vast klaar. Met appelmoes.

Een vrolijke inhaker van HAK van de hand van reclamebureau Etcetera. Grote waffel Albert Verlinde beloofde zijn kruk op te vreten als &;onze&; inzending van The Common Linnets onverhoopt als eerste zou eindigen. De cuisinier die we al kennen uit de appelmoescommercial met Ilse DeLange, (een soort kruk-gehaktbal). 

Verlinde zal zaterdagavond benauwde momenten gekend hebben, de song van Waylon en DeLange scoorde onverwacht heel heel hoge ogen. Het wonder geschiedde toch net niet: Calm Before The Storm haalde de tweede plaats. Had het wonder zich wel voltrokken, dan had  HAK met deze vrolijke inhaker waarschijnlijk echt iets goeds te pakken gehad. HAK zei vooraf: &;Wij zijn helemaal voorbereid op een eventuele winst van Nederland bij het Songfestival. Houdt Albert zich aan zijn woord?&;

Inmiddels is er een opgericht die Verlinde ertoe wil overhalen om de kruk alsnog op te vreten. (Met appelmoes.) Heel veel likes levert die pagina vooralsnog niet op. 

 

Over de auteur

Roderick Mirande
Redacteur Merk & Strategie Lees meer over Roderick Mirande

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Hak Etcetera Albert Verlinde

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs