Hans Anders opent pilot store in Muiden

Nieuwe omni-channel winkelformule vol merkbeleving en technische snufjes moet de optiekketen breder op de kaart zetten.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

heeft in winkelcentrum een innovatieve pilot store geopend, gebaseerd op de laatste inzichten en wensen van klanten. De inrichting, route en bewegwijzering van de 160m2 grote winkel hebben een complete make-over gekregen in vergelijking met andere Hans Anders-vestigingen. In de nieuwe vestiging test Hans Anders met technologische toepassingen als een touchscreen als informatiepunt, een self-service hoek en een interactieve digitale spiegel. 

Met de nieuwe winkelformule wil de optiekketen zich breder op de kaart zetten. Angeli Engels, verkoopdirecteur van Hans Anders licht toe: “Dit is een natuurlijke en logische stap in de ontwikkeling die Hans Anders als kwaliteitsmerk doormaakt. Zo is onze communicatie sterk veranderd en hebben onze winkels de afgelopen jaren meer en meer een kwaliteitsuitstraling gekregen. Ook voeren we al enkele jaren een groeiend aantal merkcollecties tegen vaste lage prijzen, naast onze uitgebreide private-labelcollectie. De winkel in Muiden is echt het uithangbord voor Hans Anders nieuwe stijl. Bovendien is het onze proeftuin waarin we noviteiten testen op relevantie en klantvriendelijkheid.”

Omni-channelstrategie

Online is voor Hans Anders een belangrijk verkoopkanaal. Via de webshop worden veel contactlenzen verkocht. Ook monturen zijn belangrijk in de omni-channel strategie van de optiekketen. Engels: &;We maken ons totale assortiment monturen en lenzen toegankelijk voor klanten. Anytime, anyplace. En dus offline èn online. Eigentijds en typisch Hans Anders.&

Steeds meer klanten selecteren online een aansprekend montuur en laten deze gratis en vrijblijvend naar een vestiging in de buurt sturen. Engels: “Voor een bril oriënteren de meeste klanten zich online. Offline passen en kopen ze de bril. Uiteraard kunnen klanten ook adirect complete brillen bestellen in de webshop en laten bezorgen. Met onze omni-channelstrategie willen we het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken en hen van deskundig advies en oogzorg voorzien.”

.

FOTO&;S: Yasmin Hargreaves

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie