Havas en Boondoggle fuseren

Creatief directeuren Nils Taildeman en Menno Schipper stappen over van DDB & Tribal Amsterdam naar het fusiebureau.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Nadat in juli 2013 Havas Worldwide Digital met Boondoggle tot Boondoggle Amsterdam, gaat Boondoggle Amsterdam per 1 april verder met Havas Worldwide Amsterdam onder de naam Havas/Boondoggle Amsterdam.

Het nieuwe bureau wordt ‘een samenspel van de uitgesproken progressieve, digitale signatuur en start-up mentaliteit van Boondoggle en de brede merk- en TTL-ervaring van Havas Worldwide’, zo heet het in het begeleidende persbericht.

‘We bouwen met de fusie aan een agency met meer volume en zichtbaarheid. Havas/Boondoggle krijgt een stevige talent base en een breder klant portfolio, ondersteund door een sterk netwerk. De directe verbinding met Boondoggle Leuven zal bijdragen aan meer flexibiliteit en een breder palet aan services,’ Aldus ceo Sander Tacx, die samen met Rob van Beek (managing partner), Remko Herremans (head of strategy) en de nieuwe creatieve directie het management van Havas/Boondoggle Amsterdam zal vormen.

Nils Taildeman (foto, links) en Menno Schipper (foto, rechts) werkten bijna zeven jaar bij DDB & Tribal Amsterdam, waarvan de laatste anderhalf jaar als creatief directeur. Een greep uit hun portfolio: InShared, Autodrop, Eneco, Grolsch, KLM, Ziggo, Centraal Beheer Achmea, Verbond van Verzekeraars en Chocomel.

Schipper: ‘Hoewel we het erg naar onze zin hadden bij DDB & Tribal, ging het toch kriebelen en voelden we de behoefte om meer ons stempel te kunnen drukken. Op dit moment gebeurt er veel bij Havas en Boondoggle en we voelen veel goede energie. Het lijkt ons te gek om onze ervaring van de afgelopen jaren te gebruiken om van beide bureaus met verschillende kwaliteiten een sterke eenheid te maken.’

Rob van Beek: ‘Menno en Nils hebben de integratie van Tribal en DDB van dichtbij meegemaakt. Dat zal helpen bij een snelle samensmelting van de twee zusjes in een nieuw Nederlands bureau. Daarnaast zijn deze twee creatieven echte leiders. Ze hebben de juiste energie, een sterke reputatie en ze maken geweldig werk van een constant hoog niveau.’

Havas/Boondoggle Amsterdam werkt voor: PSA Peugeot Citroën, Nutricia (Nutrilon), Heinz, Freo, Perfetti van Melle, KNVB, Rituals Cosmetics, Hoya, Iglo, Lely, Disneyland Parijs, Unibail Rodamco, PostNL, Paturain en Chateau d’Ax.

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie