Herintroductie Danerolles

Danerolles maakt bekend een nieuwe weg in te slaan. Het merk begint een herintroductie met een campagne die maandag 8 oktober van start gaat.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Hierbij zijn ook de verpakking en de ingrediënten opnieuw onder de loep genomen. Dit resulteerde in een compleet nieuw uiterlijk, een verbeterd recept en een uitbreiding van het assortiment. Danerolles begint de herintroductie in Nederland en België en voert deze in 2013 door in Scandinavië.

Piet Decuypere, aan het roer bij Danerolles, zegt: 'Danerolles is een sympathiek merk met een grote naamsbekendheid in Nederland. Consumenten verlangen producten die natuurlijk en eerlijk zijn, maar bovenal lekker. Dat vinden zij allemaal terug in de vernieuwde Danerolles. De Croissants, de Super Croissants, de Party Croissants en de Petits Pains au Chocolat zijn hierdoor luchtiger, lekkerder en verser geworden', zo belooft Decuypere. Ook zijn er twee nieuw producten: Petits Pains wit en Petits Pains bruin.

De nieuwe campagne begint volgende week met een tv-commercial waarin de liefde van de ochtend en het gemak en het plezier van samen Danerolles maken centraal staan. Op hetzelfde moment lanceert Danerolles een nieuwe website die helemaal in het teken staat van de campagne. Ook komt er een offensief via Twitter en een speciale blog.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie