Houtsma en Oostindie weg bij Alfred

Bart Oostindie en Antoine Houtsma, sinds januari creatieve directie en partner bij Alfred, vertrekken bij het bureau. Het team gaat freelancen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Als verklaring voor het snelle vertrek wordt gegeven: 'De samenwerking heeft de afgelopen 8 maanden niet gebracht wat Bart, Antoine en Alfred hadden gehoopt.' Oostindie en Houtsma waren voor Alfred 4,5 jaar partner bij Doom&Dickson en werkten daarvoor onder meer voor Etcetera. Zij werden door Alfred binnengehaald omdat de behoefte bestond de top van het bureau te verzwaren. Alfred werd opgericht door creatieven Aad Kuijper en Patrick de Zeeuw en managing director Marcel van Wing.

Alfred heeft Michiel Neefjes en Marc Bennink nu aangetrokken als creatief team. Het team werkte in het verleden voor Etcetera, BBCW, Y&R en vormde de creatieve directie van UbachsWisbrun/JWT. Hun eigen bedrijf Entourage, dat zij oprichtten na het vertrek bij UbachsWisbrun/JWT, houdt op te bestaan. 'Wij kennen Aad, Patrick en Marcel uit onze Lowe-tijd. Met Entourage waren we meer bezig met TV en formats en we vinden het wel heel prettig om nu weer reclame te maken', aldus Neefjes.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie