iMMovator en Hilversum Media Campus gaan verder als Media Perspectives

Met Media Perspectives ontstaat een organisatie die de mediasector versterkt op de thema’s talent, business development, data science en nieuwe content-vormen.

In november vorig jaar fuseerden iMMovator en Hilversum Media Campus. Dinsdag 27 februari werd Media Perspectives gepresenteerd tijdens het event ‘100 jaar Mediastad’ in Beeld en Geluid. Media Perspectives wil de partner zijn voor mediabedrijven als het gaat om een duurzame toekomst in de digitale transformatie.

De mediasector transformeert in rap temp en Media Perspectives wil in dat proces de verbindende factor zijn. Directeur Ton van Mil: “Wij geloven in de kracht van samenwerking: Samen delen we kennis, zetten we de stip aan de horizon, leggen we verbinding tussen bedrijven onderling en overheden, en kunnen we zorgen we voor een gezond klimaat waarin individuele mediabedrijven actief kunnen inspelen op en profiteren van de ontwikkelingen in de markt”.

Tijdens de lancering kondigde Van Mil aan dat er onder meer gewerkt wordt aan een fieldlab op het gebied van data. Ook komt er een serie trainingen voor professionals in de media-industrie.

Daarnaast krijgen de ijzersterke, inhoudelijke evenementen (zoals het Cross Media Café en Media Jaarcongres), die de sector boeien en binden, een vervolg bij Media Perspectives.

Verder is er een uniek Talent Development Program in de vorm van een traineeship en koppelt het succesvolle MediaMatters start-ups aan mediabedrijven om samen te werken aan innovatie.  

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie