Internationale studentencompetitie Design Bridge

Design Bridge houdt een internationale studentencompetitie waarin studenten het tegen elkaar opnemen om het beste ‘Breakthrough in category’ design voor een drank te ontwerpen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Studenten van onder andere het Sint Lucas Beeldende Kunst Gent en het Grafisch Lyceum Rotterdam gaan met elkaar de strijd aan. Het is een vervolg op een eerdere competitie die vorig jaar werd gehouden. De winnaar van de studentencompetitie wint een betaalde stage en de mogelijkheid om op een aantal internationale merken te werken.

Met het organiseren van de internationale studentencompetitie wil een intense band met de creatieve opleidingen realiseren. Daarnaast wil het bureau de kwaliteit van design opleidingen én creatief talent verder stimuleren. Frank Nas, managing director: 'Packaging design talent is schaars in Nederland terwijl er wel veel vraag naar is. Met deze competitie willen wij studenten al in een vroeg stadium laten kennismaken met de praktijk. Het biedt hun de mogelijkheid om hun creativiteit te toetsen aan de commerciële realiteit waar merken dagelijks mee te maken hebben. Tijdens de competitie van vorig jaar werden we al verrast door studenten met enorm creatieve ideeën.'

De jury bestaat uit Frank Nas, Claire Parker (Creative Director), Bas van Herten (Client Services Director) en Design Directors Olof ten Hoorn, Zayne Dagher, Paul Silcox en Jordy Huisman, allen werkzaam bij Design Bridge in Amsterdam. De winnaar wordt eind januari bekendgemaakt.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie