Mensen & Carrière

Ivo Roefs (DDB & Tribal Amsterdam) en Jan-Willem van Beek (Greenberry) zijn nieuwe bestuursleden van DDA

Redactie | 4 november 2016, 10:06

Zij volgen Paul Hinze (Digital United) en Rens Plandsoen (RLVNT) op

Branchevereniging en kennisplatform Dutch Digital Agencies (DDA) heeft twee nieuwe bestuursleden: Jan-Willem van Beek van Greenberry (links) en Ivo Roefs van DDB & Tribal Amsterdam (rechts).

Belangenbehartiger

was al betrokken bij het initiatief Dutch Digital Design. Vanaf nu zal hij zich richten op belangenbehartiging richting overheid, creatieve industrie en diverse andere samenwerkingsverbanden. Als co-ceo van DDB & Tribal Amsterdam heeft hij een flink netwerk en dat gaat hij inzetten voor DDA. 

Zichtbaar

Roefs: ‘Niemand kan meer om digitale transformatie heen. Dit bewijst de relevantie van de bureaus en DDA. Door nauwere samenwerkingsverbanden aan te gaan zullen we de digitale industrie naar een zichtbaarder en hoger plan te trekken.’

Paul Hinze neemt afscheid

Roefs neemt het stokje over van Paul Hinze (Digital United). Hinze was sinds 2011 bestuurslid, maar vindt het na vijf jaar een mooi moment om afscheid te nemen. Hinze is in de afgelopen jaren voor meerdere portefeuilles verantwoordelijk geweest, waaronder talent en professionalisering van bureaus. 

Talent

gaat aan de slag met de portefeuille Talent. Dat past goed bij hem, want zijn bedrijf Greenberry heeft samen met andere bureaus in Utrecht een aantal initiatieven ontwikkeld rondom creatief talent (o.a. The Kick en Creative Show-off).

Goede relaties

‘Digitale bureaus zijn cruciaal voor innovatie en talent is daarbij bijzonder belangrijk’, vindt Van Beek. ‘Goede relaties met opleidingen, zichtbaarheid bij talent en zorgen dat zij op een enthousiaste manier terecht kunnen bij bureaus. Ik ga een actieve bijdrage leveren om dit waar te maken.’

Plandsoen is per 1 juni vertrokken

Van Beek volgt Rens Plandsoen op. Zij trad in februari dit jaar toe tot het bestuur, maar moest in juni alweer afscheid nemen. Het bestuur bestaat namelijk uit bureaudirecteuren en sindsdien is Plandsdoen geen directeur meer. Zij verkocht bedrijf RLVNT per 1 juni aan Digital Agency Group.

Bestuur

De rest van het bestuur van DDA bestaat uit Adjan Kodde (Mirabeau), Hans Maltha (Burst) en Alex Otten (Estate). Annemieke Deering, Sabine Ottervanger en Anne de Man zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Dda dutch digital agencies Jan-Willem van Beek

Meer in channel Mensen & Carrière

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs