Jann de Waal in Topteam Creatieve Industrie

Eigenaar digital agency Info.nl volgt Jeroen Van Erp op.

Jann de Waal, ceo en eigenaar van digital agency Info.nl en bestuurslid CLICKNL, treedt per 1 februari 2016 toe tot het Topteam Creatieve Industrie. Hij is de opvolger van van Jeroen van Erp (praktijkhoogleraar Concept Design, TU Delft en founding partner Fabrique).

De Waal richt zich binnen het topteam op de internationalisering van de agenda, waarbij hij de overheid adviseert over focuslanden, strategische beurzen en handelsmissies. Verder zal hij zich vanuit zijn rol binnen CLICKNL inzetten als verbindende schakel tussen de grotere onderzoeksprogramma’s.

Jann de Waal: &;We streven er gezamenlijk naar om Nederland in 2020 tot de meest creatieve economie van Europa te brengen. Er ligt nu een sterk fundament, waardoor we verder kunnen kijken dan onze eigen grenzen en samenwerking aangaan met relevante partijen en beurzen in het buitenland.&;

Behalve ceo en eigenaar van Info.nl is De Waal ook partner van Fuenta, een netwerk van businessvernieuwers. Daarnaast is hij actief in verschillende publieke organisaties rondom innovatie, onderwijs en de creatieve industrie. Zo was hij medeoprichter en voorzitter van DDA, de branchevereniging voor digitale bureaus, en in die hoedanigheid nauw betrokken bij de oprichting van de Federatie Dutch Creative Industries. 

Foto: Info.nl

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie