Jos Vis nieuwe baas Draftfcb Netherlands

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Jos Vis is benoemd tot President van Draftfcb Nederland. Hij volgt de onlangs opgestapte op.

Dat maakt Kate Howe, president van Draftfcb Europa en het Verenigd Koninkrijk, bekend.
Vis komt van Rapp Amsterdam, waar hij negen jaar werkte, de laatste jaren als managing director en lid van de Europese board.

Howe over de benoeming van Vis: ‘Jos heeft zich bewezen als sterke bureauleider en ik ben ervan overtuigd dat zijn talent en energie het bureau gaan helpen om het positieve momentum vast te houden. Ook is zijn digitale knowhow een belangrijk voordeel voor onze klanten.'

Vis noemt het een eer om Draftfcb in Nederland te gaan leiden. ‘Onze industrie draait erom mensen betrokken te maken bij merken. Daar is een geïntegreerde blik, onafhankelijk van middelen en media, voor nodig en Draftfcb is een van de bureaus die precies dat kunnen bieden aan hun opdrachtgevers. We hebben een sterke en unieke combinatie van creativiteit en data in huis. Ik geloof in de propositie van het bureau en wil het in kracht laten groeien in Nederland.’

Voordat hij bij Rapp Amsterdam kwam, werkte Vis bij Edividual, Draft Worldwide en vijf jaar aan adverteerderskant bij Wyeth Consumer Healthcare en Merck Pharma.
Hij wordt in zijn nieuwe rol ondersteund door de onlangs tot chairman gepromoveerde Benjamen Messelink, creative director Peter Kusters en cfo Paul Ten Veen.
Zij rapporteren allen vanaf 1 november aan Vis.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie