Jumbo lanceert winkelconcept Foodmarkt City by Jumbo

Naar de supermarkt voor een vers bereide maaltijd.

Jumbo opende deze week in Groningen de eerste Foodmarkt City by Jumbo. Een nieuw gemakswinkelconcept waarin dagverse, huisgemaakte maaltijden en producten centraal staan. Ook voor de snelle boodschap is Foodmarkt City by Jumbo geschikt. In dit nieuwe concept combineert Jumbo elementen van de Jumbo-winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place. Dit jaar nog krijgt de nieuwe winkel aan de Oude Ebbingestraat in Groningen navolging in andere grote Nederlandse steden.

Supermarkt en foodhoreca
‘Foodmarkt City by Jumbo speelt in op de wensen van klanten in de binnenstad’, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, lid van de Raad van Bestuur en als cco verantwoordelijk voor formule en innovatie. ‘De traditionele scheiding tussen supermarkten en foodhoreca is aan het verdwijnen, met name in de binnenstad. Verschillende klantstromen komen daar samen: werken, wonen, winkelen en studeren. Dit leidt tot een ander koopgedrag, met meer nadruk op gemak, snelheid, gezondheid en prijs.'

Vers
Foodmarkt City by Jumbo bereidt ter plekke verse maaltijden die overeenstemmen met de eetmomenten van de dag. Zo kunnen klanten in de ochtend terecht voor een vers ontbijt en ’s middags krijgen klanten een ter plekke bereidde lunch. Later op de dag staan verschillende avondmaaltijden centraal. Deze gerechten, maar ook de pizza’s, sushi, broodjes, soepen en sappen, zijn met verse producten in eigen keuken en bakkerij bereid volgens recepturen van La Place en Jumbo Foodmarkt. Klanten kunnen de maaltijden ter plekke nuttigen in het Foodcafé of meenemen voor onderweg of thuis.

Nieuwe producten
Jumbo grijpt de opening van Foodmarkt City by Jumbo aan om een compleet nieuwe productlijn te introduceren. Het gaat bijvoorbeeld om vers belegde broodjes en wraps, verse koudgeperste sappen, lunchsalades, diverse huisgemaakte verse broden en banketproducten. Ook komt Jumbo met diverse éénpersoonsmaaltijden en maaltijdsalades. Inclusief de versbereide maaltijden uit eigen keuken worden zo ruim vijfhonderd nieuwe producten aan het Jumbo-assortiment toegevoegd. Een deel daarvan zal later ook verkrijgbaar zijn bij ongeveer twintig bestaande Jumbo-winkels.

Foodmarkt City-app
Speciaal voor Foodmarkt City by Jumbo lanceert Jumbo de Foodmarkt City-app voor smartphones. Met deze app kunnen klanten gemakkelijk en snel een maaltijd bestellen en laten bezorgen op een locatie naar keuze. Na het invoeren van enkele voorkeuren krijgen gebruikers van de app ook aanbiedingen op maat. De bezorgservice via de app is enkel nog van toepassing voor Foodmark City by Jumbo in Groningen. Jumbo bekijkt de mogelijkheid om de app ook in te zetten voor toekomstig te openen winkels en de bestaande Foodmarkten.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie