Jury Mercurs 2011 bekend

De namen van de juryleden voor de Mercurs 2011zijn bekendgemaakt. Juryvoorzitter is Derk Haank, ceo Springer Science+Business Media.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Haank vertegenwoordigt in de jury ook het Lucas”Ooms Fonds waarvan hij bestuurslid is.

De juryleden zijn: Renie van Wijk, bedacht MINDmagazine en was hoofdredacteur van o.a. Living; Jort Kelder was als oud”hoofdredacteur van Quote zelf ‘Hoofdredacteur van het Jaar 1998’; Oscar Kneppers van Iconomy Publishers, ook lanceerde hij in 2005 de crossmediale titel Bright; Jaap Biemans is artdirector van Intermediair en heeft zijn eigen ontwerpstudio; Peter Contant won in 1998 de Mercur Journalist van het Jaar en was tot vorig jaar directeur/hoofdredacteur van Veronica Magazine; Timo Vrijenhoek is mediadirector bij L’Oreal.

De jury buigt zich over negen categorieën. Voor de Mercur Tijdschriftenretailer van het Jaar komt separaat een jury bijeen.

De uitreiking van de Mercurs is tijdens het TijdschriftenGala op donderdagavond 8 december in de Amsterdam Convention Factory. Uitgevers van publiekstijdschriften kunnen tot uiterlijk vrijdag 30 september kandidaten aanmelden. Inschrijfformulieren zijn te downloaden op .

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie