Koen de Groot in management Fel & Sumis

Hij wordt managing director van activatiebureau Fel.

Ook neemt Koen de Groot zitting in de directie van Sumis Company waartoe Fel behoort.

Bij Fel volgt hij de onlangs vertrokken Lucas Stalman op. Het bureau gaat een nieuwe fase in waarin het wil doorgroeien, professionaliseren en inzet op 'het verrijken van de fysieke ontmoetingsplaats tussen mens en merk' in een steeds verder digitaliserende samenleving. Dat vraagt om een nieuw type manager.

'Koen de Groot heeft veel ervaring met de integratie van digitale marketing en verschillende vormen van communicatie. Dat is een toegevoegde waarde voor Fel', zegt oprichter en creative director Ferry Bol. Binnen de Sumis Company groep is Koen mede verantwoordelijk voor innovatie en het intensiveren van de samenwerking tussen de services.

Koen de Groot: 'Werken voor een mooie club die de toekomst van alle communicatie rondom een winkel of überhaupt op een fysieke plek heel serieus neemt in een tijd dat maar weinig mensen echt lijken te weten waar we naar toe bewegen, is prachtig. Zeker als je daar wel beweging in weet te krijgen en daar gaan we natuurlijk vol voor…' 

Red Urban en Selmore
De Groot was acht jaar managing director bij Red Urban. In 2014 stapte hij over naar Selmore, waar hij vorig jaar vertrok. Vanaf oktober werkte hij als managing director voor Keplar Agency. De Groot is vanaf april werkzaam bij Fel & Sumis Company.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie