Kumpany ontwikkelt achtdelige videoserie voor Delta Lloyd in aanloop naar Spelen

'Op Koers!' geeft een blik op de laatste voorbereidingen van de Nederlandse Olympische watersporters van Team Delta Lloyd op weg naar Rio.

Onder leiding van Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert ondergaan topwatersporters als Dorian van Rijsselberghe, Pieter-Jan Postma en Marit Bouwmeester een challenge die past bij één van hun verbeterpunten. Iedere zeiler of surfer wordt bijgestaan door een verrassende coach, die hen uitdaagt het beste uit zichzelf te halen (o.a. Fred van Leer, Daniël Boissevain, Ron Blaauw, Kay Nambiar, en Rintje Ritsma).

Met &;Op Koers!&; willen Delta Lloyd en het Watersportverbond de watersporthelden van Team Delta Lloyd nog breder toegankelijk maken voor het Nederlandse publiek. De ongebruikelijke challenges moetenn een extra element toevoegen aan de voorbereiding op de Olympische Spelen.  
 
Vanaf eind juni worden wekelijks twee nieuwe &;Op Koers!&; afleveringen gepresenteerd op het speciale platform zeilvoorgoud.nl en (voornamelijk) via social media en PR aangejaagd.

Kumpany is verantwoordelijk voor het concept, de creatieve invulling en de productie van deze serie.

credits
Klant: Delta Lloyd
Bureau: Kumpany
Productiemaatschappij: DeepThought Productions
Mediabureau: UM
 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie