Leukedingendoen vernieuwd

De website Leukedingendoen is vernieuwd, 'leuke mensen' staan centraal en geven vrijetijdstips. Inkomsten moeten komen uit merken die eveneens tips geven.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De site Leukedingendoen werd 12 jaar geleden gelanceerd en gaf antwoord op de vraag: is er nog iets leuks te doen? De vrijetijdstips op de vernieuwde site zijn afkomstig van zogenoemde 'Leuke Mensen'. Van meester-koks tot meubelmakers en van muziekfreaks tot fietsfans.
Zo geeft Peter Lute, meester-kok en presentator van Junior Masterchef, zijn persoonlijke culinaire tips en geeft Farid Benmbarek van muzieklabel Top Notch, culturele tips.

Leukedingendoen is een initiatief van marketingcommunicatiebureau Doornvogel. Hoofdredacteur Jan Wicher Emmens: 'We zijn ervan overtuigd dat het er in 2012 niet meer zozeer om draait waar je online informatie vindt, maar wie het je vertelt. Naast de tips van de maandelijks wisselende Leuke Mensen, gaan we daarom ook op zoek naar bijzondere tips van onze Facebook vrienden en Twitter volgers en geven we regelmatig typische Leukedingendoen-items weg.'

Inkomsten moeten komen uit samenwerking met merken die 'faciliteren wat mensen leuk vinden.' Het eerste merk dat actief is, is CAR2GO dat 3 tips geeft voor verrassende pitstops in Amsterdam.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie