Lewis benoemt Vera Kops tot general manager Nederland

Communicatiebureau gaat kantoren in Eindhoven en Amsterdam verder integreren

Internationaals communicatiebureau Lewis, met vestigingen in Amsterdam en Eindhoven, stelt Vera Kops (34) aan als general manager Nederland. Kops gaf al leiding aan het Lewis-kantoor in Amsterdam, dat in april 2012 zijn­ deuren opende.

Onder haar leiding groeide dit tot de huidige omvang van 14 consultants en een klantenportfolio met onder andere andere bol.com, 20th Century Fox Home Entertainment en LG Electronics.

Nauwere samenwerking Amsterdam

In de nieuwe, overkoepelende rol wordt Vera Kops verantwoordelijk voor de hele Nederlandse propositie. Zij gaat zich richten op een nauwere samenwerking tussen de kantoren in Amsterdam en Eindhoven, het nog verder optimaliseren van de totale dienstverlening aan klanten en de verdere uitrol van nieuwe diensten en specialisaties.

&;Echte vakvrouw&;

Yvonne van Bokhoven, SVP Global Marketing en West Europa bij Lewis roemt Kops als &;een echte vakvrouw&; die  &;voor de klanten door het vuur&; gaat. &;Ze heeft de juiste mentaliteit en ondernemers-spirit om Lewis in Nederland te helpen verder te diversificeren, groeien en ontwikkelen.”

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie