Lineaire tv-zender Viceland begint op 1 maart

De 24-uurs tv-zender is de eerste maanden via Ziggo te ontvangen zijn op kanaal 26.

Na deze introductiefase volgt volledige distributie.  

In lijn met VICE brengt de tv-zender verhalen van over de hele wereld &;met de kenmerkende en unieke blik op de jongerencultuur&;. 

Programmering
In kondigde VICE aan met de tv-zender te komen. Naast internationale content is er ook lokaal geproduceerd materiaal. Zo is er Census, een documentaire waarin jongeren uit het hele land hun mening geven over zichzelf, politiek, drugs, seks, liefde, geld en klimaatverandering. De documentaire laat zien hoe het is om jong te zijn in Nederland.

De programmering van VICELAND NL bevat verder internationale series als Gaycation (met Ellen Page), Noisey (met Zach Goldbaum), F*ck That’s Delicious (met Action Bronson), Hate Thy Neighbor (met Jamali Maddix), States of Undress (met Hailey Gates), en Black Market (met Michael K. Williams). 

Nederland is het vierde land in Europa waar Viceland begint. Tegelijkertijd is de zender ook in België te ontvangen. Eerder was de zender al begonnen in Verenigde Staten en Canada, Groot Brittannië, Ierland, Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland.

BrandDeli is exclusief verantwoordelijk voor de verkoop van alle tv-spot en premium online video inventory van VICE en dus ook Viceland. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie