Media

Machiel van den Heuvel manager marketing & communicatie ad sales NRC Media

Redactie | 14 januari 2016, 20:57

Hij rapporteert rechtstreeks aan commercieel directeur Madelon Hoekstra-Fortuin.

Van den Heuvel begint op 18 januari. Hiervoor werkte hij als senior customer experience manager bij KPN Consumentenmarkt. 

Binnen KPN heeft Van den Heuvel gewerkt als productmanager van internet op mobiel en vervolgens als marketeer mobiel. Vanaf 2012 was hij customer experience professional binnen KPN Consumentenmarkt. In deze rol richtte hij zich vooral op het vakgebied marketing en branding. De opgedane kennis wil hij gaan toepassen op de ad sales afdeling van NRC Media.

Van den Heuvel: ‘NRC is een sterk merk dat staat voor kwaliteit. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij op het gebied van marketing en communicatie en dus het optimaliseren van de  klantbeleving richting mediabureaus en adverteerders. Meer dan ooit zal een merk zich moeten onderscheiden op het vlak van customer experience. En dat betekent een investering in langdurige relaties met klanten. Dat geldt óók voor de b-to-b markt en daar ga ik met veel plezier mee aan de slag binnen NRC.&;
 
Madelon Hoekstra-Fortuin: &;Met Machiel halen we een professional in huis met een enorme ervaring op het gebied van customer experience. De belangrijke pijler binnen NRC is optimale klantbeleving, Met zijn kennis en ervaring gaat hij onze propositie richting adverteerders en mediabureaus nog sterker maken.&;

Over de auteur

Reacties op dit artikel (2)

Comment author avatar
Avatar

Willem-Albert Bol

(15 januari 2016, 8:49)
Beste Machiel, welkom in de mooiste categorie van de media: de nieuwsmerken! Waar aandacht van de consument nog aanwezig is.
Avatar

(15 januari 2016, 12:46)
Beste Willem-Albert, dank! Zeer blij met deze functie in de mooiste categorie!

Gerelateerde items Machiel van den Heuvel Nrc Media

Meer in channel Media

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs