Mandy van der Wal Director bij TMG

Ze gaat per 1 maart bij Telegraaf Media Groep (TMG) aan de slag met OTT.

Van der Wal (39) gaat in de functie van Director aan de slag met OTT. Ze was tot voor kort Head of Talpa Global Connect. Vanuit haar kennisgebied gaat ze ‘een belangrijke rol vervullen bij de verdere ontwikkeling van de OTT-propositie van TMG’.

De ontwikkeling van OTT maakt deel uit van de strategie van TMG om met haar (journalistieke) content, merken en in haar domeinen 24/7 optimaal in te spelen op de snel veranderende mediabehoeften van consumenten.

Van der Wal heeft ruime ervaring met de ontwikkeling, distributie en exploitatie van digitale tv-content en in het bijzonder met de ontwikkeling van ‘digitale multi screen’ content die grote groepen publiek trekt. Bij Talpa Global  Connect was zij verantwoordelijk voor de connect en online strategie van het bedrijf en introduceerde zij ‘connected formats’ als onderdeel van de bekende formats als The Voice en Utopia. Eerder werkte zij onder meer als Senior Creative Director voor RTL Nederland en als Manager Participation bij SBS Broadcasting.

In haar nieuwe rol binnen TMG richt van der Wal  zich vanuit het team mede op de ontwikkeling en verdere exploitatie van OTT-kanalen en de daarop aanwezige content. Van der Wal rapporteert aan de stuurgroep OTT binnen TMG die direct verantwoording aflegt aan de Raad van Bestuur.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie