Merk & Strategie

Marktplaats hoogste nieuwe binnenkomer Merken Top40

Redactie | 25 november 2016, 6:00

Er is wel weer een nieuwe nummer 2 deze week, Blokker.

Voor de derde week op rij staat Albert Heijn op de nummer 1 positie van de Merken Top40. Blokker stijgt sterk van naar plek 2. Dit wordt veroorzaakt door hogere scores op op je plek in de Top 40: waardering, bestedingen en social.

Na twee weken van lichte dalingen stijgt Jumbo deze week weer een plaats en nestelt zich daarmee weer terug in de top 3.

Voor het eerst sinds het bestaan van de lijst is Rabobank niet de best scorende bank in de lijst, zij dalen deze week een aantal plaatsen naar plaats 7, terwijl ING stijgt naar plaats 6.

Mercedes Benz
Na een flinke daling vorige week komt Mercedes Benz deze week de top 10 binnen, zij laten hogere scores zien op alle drie de bronnen.

Binnen de top 10 doet tevens McDonalds goede zaken, zij stijgen met superstip naar plaats 8, dit komt met name door hogere scores in waardering en bestedingen.

De hoogste nieuwe binnenkomer deze week is Marktplaats, na een week afwezig te zijn geweest in de lijst, komen zij binnen op plaats 24.

Andere binnenkomers die het goed doen zijn Opel en Telfort. Ook Aldi doet het goed, zij staan voor het eerst in de lijst en komen binnen op plaats 26.

Merken die deze week minder goed presteren zijn o.a. Volkswagen, Coca Cola, Toyota, Media Markt en Ford. Zij dalen allemaal 10 plaatsen of meer.

.

Over de auteur

Reacties op dit artikel (1)

Comment author avatar
Avatar

Daan

(21 mei 2017, 21:38)
Dat marktplaats stijgt heeft te maken met de stijgende armoede in ons land!
2e hands schoenen ipv nieuwe.

Gerelateerde items Merken Top 40 Blokker Marktplaats

Meer in channel Merk & Strategie

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs