Mercurs 2014: Smaakmakers aan tafel

De 17de editie van de uitreiking van de tijdschriftprijzen Mercurs heeft 'Smaakmakers aan tafel' als thema.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Met de nieuwe naam Mercurs 2014 kiest de Groep Publiekstijdschriften voor een actuele profilering van het TijdschriftenGala. Algemeen secretaris Harriët Schrier: &;De professionals en organisaties in onze sector zijn op zoek naar een nieuwe toekomst en gaan samenwerkingsverbanden aan in vele vormen om samen die ontdekkingstocht te kunnen maken. Ze zoeken verbinding. Eén aspect bindt hen: zij zijn de (media)smaakmakers voor de Nederlandse consument. De gezamenlijke kracht van de branche willen we tijdens Mercurs2014 benadrukken door met alle gasten/smaakmakers aan tafel te gaan, om samen te eten, te drinken, te netwerken en uiteraard ons vak te vieren.&;

De Mercurs2014 zijn op woensdagavond 10 december 2014. Tijdens een gezamenlijke maaltijd in de Kromhouthal in Amsterdam is de uitreiking, met daarna een feest.

De inschrijving voor de Mercurs 2014 . Er kan voor zeven categorieën worden ingeschreven: Tijdschrift, Artdirection, Hoofdredacteur, Innovatie, Marketingactie, Lancering en/of Tijdschriftreportage van het Jaar. De deadline voor deelname is 26 september.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie