Media

MGM, Roy Aalderink en Peter Lubbers in nieuw productiebedrijf

Redactie | 14 februari 2018, 8:56

Concept Street gaat eigen ideeën ontwikkelen en produceren voor televisie, online platforms en adverteerders.

Daarnaast produceert het de formats van MGM (Metro-Goldwyn-Mayer) in de Benelux. MGM wil expanderen in de lokale televisieproductiemarkt.

Als onderdeel van de deal heeft Concept Street exclusief voorrang op MGM’s formatcatalogus voor de Benelux en is MGM de internationale distributeur van alle Concept Street formats buiten de Benelux. 

Aalderink en Lubbers

Roy Aalderink en Peter Lubbers brengen veel kennis en ervaring naar het nieuwe bedrijf. Aalderink creëerde, verkocht en produceerde meerdere eigen formats -zoals Mijn Laatste Woorden, Red Mijn Vakantie, Jo Frost: Nanny on Tour en Lelijke Eendjes en was eerder CEO van Zodiak Nederland en Strix Benelux. Daarnaast produceerde hij lokale versies van internationale formats, waaronder Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS, Dit Is Mijn Lijf, Say Yes to the Dress, The Undateables en Expeditie Robinson.
 
Lubbers was actief voor onder meer Endemol, Medical Multi Media en Zodiak Nederland, waar hij CEO was. Verder was hij programmadirecteur bij SBS, mediadirecteur van AvroTros en programmadirecteur bij RTL7. 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Peter Lubbers Mgm

Meer in channel Media

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs